Statusbericht

Locating you...

Veelgestelde vragen

Onderstaand vindt u de antwoorden op  veelgestelde vragen. Staat u vraag hier niet tussen dan kunt u contact met ons opnemen door gebruik te maken van het contactformulier

Terracaza streeft naar een zo gebruiksvriendelijk keteninformatiesysteem, mocht u onverhoop fouten vinden in de functionaliteit van onze website vinden dan vragen wij u dit aan ons te melden. 

Over Terracaza

Hoe werkt Terracaza?
Als het eerste keteninformatiesysteem, is het ons doel om u te helpen bij het vinden van een partij materialen/grondstoffen of een geschikte koper voor de door uw aangeboden grondstroffen in de directe omgeving. Wat doen wij voor u? Wij helpen u bij het zoeken naar partijen die beschikbaar zijn of komen: op onze site kunt u de gewenste partijen vinden. U kunt een locatie opgeven om de afstand te berekenen tot de de beschikbare partij. Voor elke aangeboden partij kunt u informatie en afbeeldingen  bekijken. 

Voor wie is Terracaza?
Terracaza het keteninformatiesysteem voor bedrijven binnen de GWW- en aanverwante sectoren. Het is dan ook alleen als bedrijf mogelijk een abonnement bij ons af te sluiten en daarmee een advertentie te plaatsen (vraag of aanbod). 

Is Terracaza een webwinkel?
Nee, Terracaza is geen webwinkel, beperken ons tot het aanbieden abonnementen. Bedrijven kunnen zich abonneren waarna een advertentie geplaatst kan worden bij ons op de website. De daadwerkelijke verhandeling van partijen grondstoffen/materialen, laten wij aan u, zodat de marges aan u en de (ver)koper vervallen. 

Uw advertenties

Hoe plaats of wijzig ik een advertentie?
Om direct een advertentie te plaatsen klikt u in het beginscherm op “Direct advertentie plaatsen.” Wanneer u een account hebt bij Terracaza kunt u met uw gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Wanneer u nog geen account hebt dient u deze eerst (eenmalig) aan te maken. Eenmaal geregistreerd kunt u te allen tijden inloggen en advertenties plaatsen of wijzigen.

Hoe verwijder ik een advertentie?
Eenmaal ingelogd kunt u op uw eigen Terracaza pagina advertenties plaatsen, wijzigen of verwijderen: 

  • Log in met uw e-mailadres en wachtwoord.
  • Ga via "Mijn Terracaza" naar "Mijn Advertenties".
  • Vink de advertentie(s) aan die u wilt verwijderen en klik op "Verwijder" bovenaan de lijst met advertenties.

 

Wat moet ik doen als ik niet (meer) kan inloggen?
Als u niet kunt inloggen in Mijn Terracaza, dan kunt u een nieuw wachtwoord kiezen:

  • Ga naar het inlogscherm.
  • Klik op de link "Wachtwoord vergeten".
  • Voer uw e-mail adres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
  • Klik op de knop "Versturen".
  • U ontvangt een e-mail met een link waarmee u uw nieuwe wachtwoord opnieuw kunt instellen.

 

Ik vind mijn bouwstof  / materialen niet in de lijst?
U kunt dit ons kenbaar maken via het contactformulier "vragen en antwoorden". Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden, zo nodig passen wij de bouwstoffen- of materialenlijst aan.

Fout op de website

Plaatjes op de website worden niet goed geladen?
Het kan zijn dat uw browser een verouderde versie heeft. Zorg dat jouw browser up-to-date is. Daarna zal de website weer goed functioneren.

Ik heb andere fouten op de website gevonden, wat kan ik doen?
Als je andere fouten of bugs op de website hebt gevonden willen we dat natuurlijk graag weten. Neem contact met ons op.

Overige vragen

Waar kan ik een vraag, opmerking, idee of compliment kwijt?
Terracaza staat altijd open voor uw idee en/of mening. U kunt contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.