Statusbericht

Locating you...

Over Terracaza

Terracaza.nl is de marktplaats voor de grond-, weg- en waterbouw en aanverwante sectoren. Wij brengen samen met u herbruikbare grondstoffen en materialen in heel Nederland overzichtelijk in beeld. Met Terracaza vindt u waar en wanneer herbruikbare grondstoffen beschikbaar zijn of komen. Zo dicht mogelijk bij uw projectlocatie in de buurt. Bepaal zelf met wie en hoe u de (ver)handeling tot stand brengt en voor welke prijs.

Get used to share and save!

Terracaza geloofd in de noodzaak om anders te denken. Waarom grondstoffen of halffabricaten ‘nieuw’ aanvoeren? Waarom niet gebruiken wat er al is? Onze visie is ‘Let’s get used to share and save!’. 

Waarom Terracaza?

Grondstoffen worden steeds schaarser en de kosten hoger. Toch zijn er ook grondstoffen ‘over’, waar we nu geen weet van hebben. Grondstoffen, die de een kwijt wil en de ander nodig heeft. Terracaza streeft naar een efficiënte en effectieve stroom van grondstoffen en een duurzame bedrijfsvoering voor u. Niet alleen tussen bedrijven, maar ook binnen uw organisatie!

Direct voordeel voor u!

Hieronder vind u de voordelen van Terracaza op een rij:

  • De handel  gebeurt direct tussen de aanbieder en ontvanger;
  • Uw vraag- of aanbod advertentie wordt direct door een breed publiek bekeken;
  • Gebruik uw eigen netwerk en deel eenvoudig uw advertentie via social media (Linkedin, Twitter en Facebook) en e-mail;
  • U vindt grondstoffen (of de afzet hiervan) op de kortst mogelijke (transport)afstand in heel Nederland;
  • Dagelijks verschijnen nieuwe advertenties welke interessant voor u zijn;
  • Meer dan alleen grond: Terracaza beperkt zich niet alleen tot grond en zand, maar denk ook aan het verhandelen van overige in de GWW-sector toegepaste materialen zoals granulaten, stortsteen, (stalen en houten)damwand, straatstenen, rijplaten, draglineschotten, bouwplaatsinrichting, etc. ...

 

Abonneer and share vandaag nog!

Wilt u ook snel en gemakkelijk uw grondstoffen zelf verhandelen, kosten besparen op transport en tussenopslag en ook uw CO2-uitstoot reduceren? Abonneer dan vandaag nog bij Terracaza!